Pages

Wednesday, February 11, 2009

:: HASIL REMBATAN HARI PERTAMA ::

ni kan yang korang tunggu2?????
.
.
.
nak tahu apa aku dapat kan?????
.
.
.
INI JE LA YANG DAPAT
(byk lagi, tp kena asingkan duit nak beli benda lain pulak)
(geram2)
.
.
.
heheheehehehe
.
.
.
BAJU saper la yang paling tinggi tu yer????
let me xplain..
.
.
.
dari atas sebelah kiri
4 PASANG BAJU untuk DANIA
6 pcs BAJU untuk AKU + 1 pc BAJU utk SIL
SELIPAR GAP utnuk DANIA
3 pcs SELUAR + 2 pcs BAJU untuk ALISYA
BAJU BATIK untuk FIL & bapak aku
2 pcs TSHIRT untuk EN. SUAMI...
.
.
.
yang paling best, aku dapat T-SHIRT RALPH LAUREN POLO untuk DANIA, ALISYA & AKU... aku cari utk en suami x ada la... klu x leh boria pakai baju KUDA sama2... tp ALISYA nya x de no kat tangan dia, sbb tgn baju dia pendek sgt, x leh nak letak nombor... rasa menyesal pulak aku beli sehelai sorang pulak... bukan murah kat sini...
.
.
.
baju saiz DANIA byk kat sana, tp since aku nak balance kan antara DANIA dgn ALISYA, so aku sabar2 kan diri la... klu x, DANIA dpt byk tu...
.
.
.
6 pcs BAJU aku tu consist of:-
4 pcs BLOUSE from ESPRIT
1 pc T-SHIRT from TOKIDOKI (i likeeeee)
1 pc T-SHIRT RALPH LAUREN
.
.
.
2 pcs T-SHIRT for en suami tu consist of:
1 T-SHIRT from ARMANI EXCHANGE (nyesal la beli 1 ajer)
1 T-SHIRT from BURBERRY (tp last2 aku bg anak buah aku)
.
.
.
nanti klu rajin aku snap la gambar each baju tu yer...

6 comments:

Jasfyra said...

uih...best gila soping kt bandung..bab2 nyesal tu xpe.next time leh buat alasan p lagi..hehe

Dania's mummy said...

jasfyrA,

Ye la tu jas.... byk la kamu nya alasan....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..banyak nyer baju..hikss..

Dania's mummy said...

e.l.i.s.s.m.i.e

byk ker???? ni pun rasa x cukup2 lagi... heheheeheheh

Zanna_MamaBatrice said...

pergh
best ler shopping
mmg heaven ler...

Dania's mummy said...

ZANA,

lagi heaven klu dapat bawak duit juta2.... pergh... x dpt kubayangkan...