Pages

Tuesday, February 10, 2009

:: FACTORY OUTLET ::

Mengikut kaji selidik yang aku buat, BANDUNG ada lebih kurang 30 FACTORY OUTLET...
.
.
.
yes
THIRTY (30)!!!
.
.
.
tapi, aku x berpeluang pun nak pergi semua....
.
.
.
FO2 ni bukan nya terletak kat satu kawasan yang sama... dia jauh2, kena lintas2 jln.. jalan pulak sesak, byk kenderaan.. lepas tu hujan pulak...
.
.
.
so overall, ada la dlm 10 FO ajer kot aku pergi....
.
.
.
TAPIIIII....
.
.
.
SORRRYYYY sgt2...
.
.
.
sbb x sempat nak ambik gambor...
.
.
.
ater, aku sibuk shopping da, x kosa aku nak ambik gambar... nak pikir nak beli baju utk saper, nak pikir baju tu muat x utk laki aku, muat x utk anak aku, nak cari kawan yang hilang lagi, nak kira convert duit kita lagi... pening aku... so x kosa la aku nak kuar kan kamera yer...
.
.
.
aku da mcm org giler aku rasa, nampak baju byk sgt... tgn aku pegang baju depan mata, tapi mata aku dok pandang kiri kanan, semua benda nak di tengok... mengejar masa lagi...
.
.
.
yang pasti memang x puas hati la... tp puas jugak la, sbb duit da x de kan... klu duit ada lagi, memang x puas punya...
.
.
.
so ada 2 je gambar aku ambik, buat syarat la kan...
.
.
.
gambar kat RUMAH MODE
hujan masa ni, tp selamba gak ambik gambar
(beg plastik saper paling berat?)

NATURAL FO

kitaorg pergi gak FO2 yang lain, tp masa tu hujan la, x dan nak ambik gambar.... rugi pulak rasa nya... x pe la.. next time ambik la (ada next time ker??? heheheh, insyallah klu ada rezeki lagi)
.
.
.
lps ni kita g DINNER pulak yer...





1 comment:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

banyaknya shopping!!syokknyaa..