Pages

Tuesday, February 10, 2009

:: DINNER HARI PERTAMA ::

da habis duit kat FO dan da penat seharian berjalan kan, dr pkl 3.00 pagi x tido kan, kita g dinner dulu yer... baru check-in hotel...
.
.
.
restaurant ni aku lupa la nama dia, tp makanan dia sedap gak... tp x leh beat restaurant yg kitaorg lunch td tu la...
.
.
.
tp kat sini kitaorg disajikan dgn ikan2 yg mcm ni la.. sampai ke tulang temulang aku geget...
tu AYAM GORENG dgn cili api & bawang dgn PETAI IKAN MASIN
best la tmpt nasi dia
KANGKUNG dgn IKAN BAKAR
budak paling lambat makan, sebab kena jaga anak
ni tgh mengagah anak si cadok sebenarnya ni..
kak yam tertunduk malu selepas menghabis kan 4 gelas dessert
restaurant dia lawa, tp x ramai org... cuma pelancong2 je mkn kat sini, org tempatan x mampu nak masuk restauran2 gini... sian kan...
kolam ikan dia cantik
.
.
.
ok, da kenyang...
.
.
.
jom kita check-in HOTEL...
.
.
.
mana kitaorg tido yer????











3 comments:

uda said...

dik.ikan sampai ke tulang ikan? "geget" tu apa dik?uda tenguk ko punya entry niasyik MAKANAN je yang banyak...ni..gi makan angin ke makan sedap2 ni? terliur aku dik oi!tringat masa makan kat mura tu ari ngan pak usu..wei sodap youuu....au ingat nak nenguk lah cane rupa tempat bandung tu..tapi yang uda nampak asyik MENU jer....betul lahko orang ni.....tak pandai amik gambar "makan angin" laaaa.....ambiklah gambar tembok dia..hotel dia...tanjung dan muara dia orang....next time giChina kena improve amik gambar ni dik....kalu tak nanti uda kondem abis .....hu hu hu...

uda said...

dik.ikan sampai ke tulang ikan? "geget" tu apa dik?uda tenguk ko punya entry niasyik MAKANAN je yang banyak...ni..gi makan angin ke makan sedap2 ni? terliur aku dik oi!tringat masa makan kat mura tu ari ngan pak usu..wei sodap youuu....au ingat nak nenguk lah cane rupa tempat bandung tu..tapi yang uda nampak asyik MENU jer....betul lahko orang ni.....tak pandai amik gambar "makan angin" laaaa.....ambiklah gambar tembok dia..hotel dia...tanjung dan muara dia orang....next time giChina kena improve amik gambar ni dik....kalu tak nanti uda kondem abis .....hu hu hu...

Dania's mummy said...

kembung la klu makan angin... mkan mknan sbnr baru la best... heheheheeh x perasan, byk gambar2 mkanan pulak... sbb tgh jln/shopping mana nak ingat ambik gambar.. da smp kedai mkn baru de masa nak ambik gambar.. so ambik gambar mknan ajer la...