Pages

Sunday, February 15, 2009

:: BACK TO M'SIA ::

ok la, aku akhiri trip
JAKARTA-BANDUNG
ni dgn gambar2 masa kitaorg kat airport INDON, nak tunggu masa naik kapal balik m'sia
.
.
.
ni troli aku, dtg 1 bag, balik 3 bag
yg bagpack kat atas tu
tu adalah baju2 kotor aku sepanjang kat sana, termasuk 2 helai baju baru yg aku da pakai
bag plastik putih tu ialah angklung
bag plastik tokidoki tu, penuh dgn telekung
dan bag balik kampung aku penuh dgn baju2 dr factory outlet..
giler sei
dua bag penuh dgn brg baru ajer
KAK J, x habis2 buat lawak
dia ni ada lah penglipur lara kitaorg sepanjang trip ni
kelurusan KAK J (dia ni lurus, jujur org nya, so bila dia bukak mulut ajer, kitaorg da gelak) membuat kan kitaorg tergelak2

mak budak yg da lupa anak2 nya kat rumah, sbb sibuk bershopping
baru lps testing lipstik mahal kat kedai free duty
aku pakai baju lama, strategi x nak kena perli dgn laki aku... hahahahaha
ahli rombongan dgn bag masing2 yang telah beranak pinak

ni adalah ulangan lawak "ASTRO" kak J
tour guide tu pun gelak x ingat
kapal terbang kitaorg delay 1 jam, patutnya bertolak pukul 8.20 p.m waktu indon, tp kitaorg bertolak pkl 9.20 waktu indon, so pernerbangan sepatutnya 2 jam, so kitaorg dijangka sampai m'sia pkl 12.20 waktu m'sia (waktu indon 11.20, sbb bertolak 9.20), tp alhamdulillah, pkl 11.20 kitaorg da masuk ruang udara KLIA, dan pkl 12.00 ngam2, pintu kapal terbang di buka... tp masih lambat lagi, sbb luggage kitaorg lambat keluar.. all in all, pkl 3 pagi aku baru smp rumah, dan besok nya terus kerja...

.
.
.
penat x ingat, tp since kitaorg x nak TH meroyan, dtg gak la kerja semua org, walaupun masing2 x cukup tido....
.
.
seronok, ntah bila dpt peluang mcm ni lg...



3 comments:

Harry said...

Best baca journal bandung jakarta..
nanti gi lagi, sound2 la, kot2 boleh join.hehehehe

Dania's mummy said...

Pergila en hairi... sy tgk matta fair, tambang pergi balik naik MAS, baru RM247.00 siap tax2 semua...

uda said...

you got to go for vacation more often so that your blog will always be INTERESTING! B:U:T: gambar makanan tu PENTING ek! itujer yang blh buat kita org sume kuar air liur...."sluuuurrrp"