Pages

Saturday, January 10, 2009

:: SO WHAT... ::

since i've got complaint from my makcik, so aku play kan lagu pink ni sekali ajer...
.
.
.
sblm ni aku setting lagu pink ni play berulang2.... aku tau, korang pun pening kepala gak kan, dgr lagu rancak ni berulang2.. so aku tukar setting dia jd play once ajer...
.
.
.
bila korang bukak aku nya blog, dia akan play sekali ajer.. so korang x de la pening2 kan?!?!?
.
.
.
baik x aku???? hahahahhaah... sila muntah hijau yer...

1 comment:

oma said...

alaaa dik..ko nie....ong tanya je kat ne playmodus dia..leh pelankan sikit apa yang pink pekikkan tue..eventhough i love that song!huk huk huk....uweeeeeeeeeeeeeeek!kan dah hijau daaaaa..aiya!