Pages

Wednesday, January 14, 2009

:: CNY ::

wah.. kawan2 opis lama ku mewah bulan ni... yela, diaorg dpt BONUS bulan ni... angpaow lagi..
.
.
.
company lama aku bayar BONUS every CNY....
.
.
.
so tahun ni apa aku nak beli kan x-boss aku yer???? tahun lepas aku bg dia SEBAKUL LIMAU... tahun ni aku ingat x mo la bg dia hamper LIMAU lg.... aku ingat aku nak bagi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TADAaaaaaaa!!!!!
:: TEA SET ::

ok x? x-boss aku tu memang hantu CHINESE TEA... sehari boleh minum berteko2.... menurut kata JIRO, x-boss aku tu masih pakai teko yang lama masa aku kerja sana tu.. so aku rasa bg benda ni ok kot... tp mahal sikit la... order online ajer, sonang kerja aku...

7 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

xde maknanya oii... aku msh tgu good news dari selin. masih hang dkt ccf lah!

Dania's mummy said...

awat CCF x approve lg? kecoh la dia...

Nurhayati said...

yeayyyy nak dapat bonus.. bestnye..
suka tea set tu.. beli2x jgn tak beli.. hihi

Dania's mummy said...

yati....

bukan ai la yg nak dpt bonus... kwn2 opis lama ai.... bonus ai da habis daaaa...

ibu_uwais_ameenah said...

ccf tu bengong... ntah bila ntah nak turun...

jiroazira said...

Dayah.. sesampeiinya hamper ko tuh.. akan aku mms kat ko a.s.a.p (cam last year)...heheheheh

Dania's mummy said...

wokey jiro...