Pages

Friday, December 19, 2008

:: UNZA WAREHOUSE SALES ::

by the time korang baca entry ni, aku da selamat sampai kat warehouse ni...
.
.
.
apa dia jual kat warehouse ni?!?!?
.
.
.
showergel
sabun
shampoo
pencuci muka
cream
perfume
deodarant
bedak
sabun basuh
etc... etc...
.
.
.
antara jenama yg ada ialah:
.
.
kat mana kilang dia???? senang bangat
.
betul2 depan MYDIN MALL SUBANG
sebelah kilang ni ialah JAKS RESOURCES BERHAD (ni la tmpt aku keje dulu)
.
.
.
sejak aku keje kat JAKS, smp la skrg, aku x pernah miss g warehouse sales ni, even aku da keje kat tmpt skrg, aku masih de kwn2 kat sana yg inform aku kat sana ada warehouse sales...
.
.
.
wah... beratus la lg duit habis
.
.
.
setiap tahun kitaorg borang x kurang daripada RM200.00, gila baban punya borong, since murah giler... kitaorg x beli utk dijual, kitaorg buat stock sendiri, kiatorg beli utk stock setahun... tu baru kitaorg ajer..
.
.
.
mak mertua aku lg hiner, sales ni biasa dia buat 3 hari.. so da 3 tahun dia dtg tiga2 hari tu... lg hiner kan... dia borong x kurang dr RM500.00... hahahahaha...
.
.
.
makcik en.suami pernah berhabis sampai RMseribu.... dia jual semula.. mak mertua aku pun jual semula
.
.
.
aku dgn en suami x jual semula, tp bila da terlalu byk shower gel, habis keta, moto kitaorg cuci guna showergel tu... terbuang2... hahahahahaah

2 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

asyik2 warehouse sales...dah akhir2 tahun nie byk plak w/house sales...untung ler org2 dekat sana...

bykkkkkknyerr..memborong...tp kalu camtu nyer byk baru abis RM200 mmg amat2 berbaloi....stock setahun x yah pening kepala beli tiap2 bulan....ada enchaunter ler....bestnyer...

Dania's mummy said...

mama batrice, sy rasa memang sgt2 berbalaoi, memang kami spare utk stock setahun, smlm kami habis dlm RM200 lebih la... ada bedak, ada lotion, ada minyak wangi, ada lipstik, bedak compact, shampoo dan mcm2 lg la.. tp kami x ambik bedna2 tu semua, sbb x pakai.. beli yg selalu pakai ajer... lotion2, bedak2 tu semua bkn pakai sgt pun....