Pages

Friday, December 19, 2008

:: REMBATAN ::

HAHAHAHAHAHAHA
.
.
.
ni la hasil rembatan di CROCS' WAREHOUSE semalam
.
.
.
6 pairs for my inlaws & 2 pairs for us (aku & en. suami)
..................................................................................................
from left (above): NISAL's, MIL's, MAI's (sil), moi
from left (bottom): en. suami's, ERA's (sil), FIL's, MIL's
......................................................................................................

as u can see my MIL nya ada 2 pairs... hahahaha jgn terpedaya, tu semua tipu helah adik2 ipar aku.. diaorg sajer jer, diaorg 1 saiz je dgn mak diaorg, so diaorg rembat ajer, since FIL aku yg bayar kan... hahahahahaha (bijak2....)
.
.
.
tis is the actual price for en suami's... RM359.00, less 50% = RM177++


3 of us

both my SIL's


FIL's, tp digayakan oleh en suami

MIL's, tp di gayakan oleh FIL


MIL's tp digayakan oleh yours truly :-)


MAI's, tp digayakan oleh yours truly

.
.
.
mama batrice ni, la hasil rembatan saya semalam...
.
warehouse dia kat ARA DAMANSARA, for more detail click SNS yer... kat situ ada dia bg direction nak ke sana...
.
dia buat kat kawasan kilang, tp bukan kat kilang, dia bukak khemah kecik kat sblh kilang, 1 khemah ajer, kitaorg ingat warung minum
.
saiz besar2, yg byk saiz 8,9,10,11,12
.
atau saiz kecik2, 4,3
.
dia kuar kan stok sikit2, so klu rajin tunggu, leh la dpt yg baru... design x byk, sama mcm entry sebelum ni...
.
utk budak kecik, saiz byk utk umur 10 tahun mcm tu... DANIA pun x dpt aper...
.
utk kasut kami tu, kami habis dlm RM200++
.
FIL aku habis dlm RM500++

2 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

berbaloi....mmg berbaloi
tp tulah, sumer size bebesor...i nie kaki size kecik jer...adoiler....

seriously, yg putih orange tu cantik banget..........

Dania's mummy said...

mama batrice, kaki kecik sgt ker? klu kecik luar biasa mcm saiz 4, ada bykkkkkkk... klu kecik normal, saiz 5,6 & 7.. tu memang susah la... bukan susah, memang x de pun...