Pages

Thursday, December 18, 2008

:: CROCS WAREHOUSE SALES ::

by the time u'olls baca entry ni, aku da selamat sampai kot kat warhouse sale ni....
.
.
.
aku ambik cuti hari ni, tp aku dtg gak pg td sebab aku byk keje la, aku nak settle kan sikit keje aku, then past kat "org tu" buat, then aku blah la...
.
.
.
aku nak g kejap ajer, ye la mana tau x best kan, nanti aku masuk la opis balik, tp keje gomen kan x leh ambik cuti 1/2 day, aku nak isi borang kuar, rasa x best pulak... aku biasa isi borang kuar hantar anak g cucuk ajer.. so last2 aku ambik cuti je la senang
.
.
.
x tau la jumpa ke idak tmpt nya, aku suruh en suami tgk map nya, buat dunno ajer... lantak ko situ, ko yg nak drive...
.
.
.
aku baca komen kat SNS, mcm x best ajer... ada yg kata crowded, ada yg kata saiz limited, ada yg kata limited style, ada yg kata sales person simpan utk relatives and friends, mmm.. mcm2...
.
.
.
bila aku check kat SNS, ni antara model2 yg ada sales
CROCS HI CRUISER
cun, tp en suami mesti x nak, sebab abg dia da ada
ITHACA
boleh buat belasah2 ni
CROCS SCUTES
yg ni pun cun
CROCS PROFESSIONAL
ni org tua, boleh la





CROCS AXLE
x mo la, design dia pelik

KIDS MOTION
x cun


KIDS SCUTES
plan to get tis one for DANIA


CROCS SOBEK
org tua punya gak

CYPRUS
yg ni x de sales yer... awat la x de sale... tp hrp2 nanti aku g ada la sesat kasut ni, sale 20% ke 30% ker jadi la...
.
.
.
hopefully dapat la aku rembat apa2...

2 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

uuu warehouse sale lagi..croc plak tu...
serious minat yg kids scutes & ithaca tu.....
kat ner erk..

Dania's mummy said...

mama batrice, kat ARA DAMANSARA... nanti sy update apa yg ada yer...