Pages

Friday, December 26, 2008

:: BAJU BARU ::

smlm kan en suami ajak g klang, lps dpt brg dia, dia ajak aku g CAREFOUR klang, aku on ajer, dia la kena keje ptg kan, gua cuti, x de hal punya....
.
.
.
sbnrnya dia nak rikie2 susu ALISYA, da cari merata, x de stok .... en suami kata nak naik harga kot... dia kata klu x jumpa gak, dia nak tukar ke S26.... huhuhu, wa x de hal punya, lu punya duit, wa lg suka.....
.
.
.
so jln2 kat sana, jumpa 1 kedai jual baju kurung... mmmm, x tau la murah ke idak... sepasang RM60.00, 2 pasang RM110.00, 3 pasang RM150.00, x berani la aku nak ambik 3 pasang sekali, kang x sedap pakai naya je aku... so aku beli la sepasang dulu... sajer la buat belasah2... aku betul2 x de baju.. de beberapa helai je yg muat...
.
.
.
ni la corak yg aku pilih, warna x best sgt... belasah ajer la...





2 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

shopping dan shopping lagi..he he he
cun apa kaler baju tu...sweet jer...bunga pun comel2 jer...ala2 english style plak...

murah ler tu ....nape tak amik lebih...

Dania's mummy said...

mama batrice...

x ambik lebih, sebab takut x muat... hehehehehe.. malas nak try kat situ...