Pages

Saturday, December 20, 2008

:: AUSSINO WAREHOUSE SALES ::

awat la hujung2 tahun ni byk no warehouse sale nya... eee... fening2 poket aku...
.
.
.
gudang AUSSINO ni kat seksyen 25 ajer, dkt dgn rumah makcik aku pun
.
.
.
last week dia da buat, kak zana dgn siti da g last week, tp aku baru berkesempatan g smlm. so smlm, lps balik dr UNZA, aku terus singgah sini...
.
.
.
ni hasil rembatan aku ;-)
......................................................
PURE COTTON QUITL (king saiz)
(harga asal RM200 lebih, less 50%, da lama nak beli, baru smlm mampu)
.....................................................
......................................................
lupa la apa nama bantal ni, x silap
VACUM PILLOW kot,
betul ke kak zana?
(RM19.90 for 2 pcs, best siot bantal ni, aku nak g beli lg hari ni atau esok)
......................................................

......................................................
QUILT COVER (K) - RM45.90 &
MATCHING PLAIN BEDSHEET (K) - RM59.90
(ni corak aku yg pilih, very the ceria kaler)
......................................................

.....................................................
QUILT COVER (K) - RM39.90 &
MATCHING PLAIN BEDSHEET (K) - RM59.90
(ni en suami yg pilih, very dull kaler)
.....................................................

......................................................
ni hasil nya (mmm... cantik gak...)
en suami x dpt rasmi kan, sbb dia keje mlm, aku rasmi kan dgn budak 2 org tu jer
heheheheeheh..... best, x yah aircond pun best
bantal tu memang best, mcm bantal hotel
......................................................
.
selain dr tu, kitaorg beli 2 pcs towel mandi, tp masa kitaorg balik, kitaorg singgah rumah nenek sedara en suami, boleh lak dia nampak towel tu, so dia nak, bg je la, sok g lg, kita beli lain la...
.
warehouse AUSSINO sampai hari ahad gak, tp klu dia x buat warehouse sales pun, memang tiap2 hari dia bukak gudang tu, so boleh dtg, cuma x byk choice ajer la

4 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

boleh tahan gark hubby u nyer choice tu.....cantik....same like my hubby....pattern2 cam nie mmg dia suke...dia paling x berkenan kalu zana beli bedsheet munge2.....tensen gue..he hehe

Dania's mummy said...

zana,

bg adil la, 1 ai punya choice, 1 dia punya choice. klu ikut hati ai, ai nak beli yg pinky2, cartoon2, bunga2... hahahahaha... kang ada yg x nak tido atas katil lak... hehehee...semua quilt cover cantik2, geram2... x per, ingat klu ai g lg, ai nak beli yg jalur, cantik....

mamazana said...

alamak, yg warna dull sama dgn kak zana punya la.. gud taste kan.. hehehe

Dania's mummy said...

x gud la kak zana.. x ceria bilik saya.. punya la byk kaler, warna dull gak yg dipilih... apa da.. da fening yer, byk sgt kaler???