Pages

Thursday, December 11, 2008

:: AKU YANG JAHAT ::

ni bos aku dulu, dan skrg da jd bos JIRO (berani mati letak gambar dia ni...)

nama dia CHEE SEONG HENG... dia lebih comel klu dilihat secara live.. klu tgk kat gambar x comel... ni kes muka x fotogenik la ni..
.
.
.
entry sblm ni kan pasal SKT kan...
.
.
.
dulu masa aku keje sana.. wah berani mati ni aku buat statement ni.. x per.. x per... aku da x de kena mengena lg da... tu dulu... ok, sambung cerita...
.
.
.
dulu masa aku keje sana, ada sekali tu, aku g rempuh bilik BOS tgk markah apraisal kitaorg... hahahaha.. dulu aku keje ala PA pada BOS aku ni.. dok pun sblh ajer.. (JIRO, sila ambik gambar bilik yer...).. lps tu masa tu 2nd BOS aku baru lps masuk bilik BOS, dan xplain sikit la pasal markah2 ni.. diaorg ckp cina, mana la aku paham.. tp lps tu aku dgr BOS simpan dlm laci... de dgr bunyi laci... heheheeh
.
.
.
jeng.. jeng... jeng..
.
.
.
.
masa tu nak rehat x silap aku... lps tu dia kuar lunch... since aku de free axcess to dia nya bilik, dan free axcess untuk bukak tutup laci dia, aku pun gatal la tgk... hahahahaha.. lawak giler masa tu... aku punya la takut2 berani... dpt la tgk... lps tu lari keluar.. akunya kepala lutut rasa mcm nak tercabut, sebab mengigil... x pernah buat jahat kan...kaki tgn sejuk giler.. aku rasa mcm x de darah da kat muka aku.. hahahahaah... takut... takut..
.
.
.
. lepas tu aku citer kat MALA... kan mala kan???? aku citer dgn ko kan??? hahahahaha.. lps tu punya la masuk 2-3 kali bilik BOS nak tgk markah, sebab daya ingatan aku kan x kuat... tgk2, keluar lupa... tgk2, keluar lupa... gabra sei... daya ingatan pun kurang la...
.
.
.
hehehehe
.
.
.
tu je la cerita jahat aku.. ada lg satu benda jahat aku buat.. tu rahsia aku dgn MALA la.. JIRO pun da tau da.. tu x leh bg tau la... kang dia baca naya je MALA... (dia da la de id ym aku... ) heheheeheh
.
.
.
to my X-BOSS, "mr. chee sorry yer.."
.
.
.
to JIRO, ko jgn la gatal2 buat JIRO... kang ko demam seminggu kang... ko ni bukan berani sgt... heheheheeh....



3 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

berani mati ko..... x hingat... aku pun terbabit sama ke wei????

2nd benda jahat tu... xde kena mengena ngn opis, cuma kena mengena dgn org perseorangan je... sebenarnya aku lupa wei.... pas aku ym ko, baru aku teringat.. ha.. ni mmg kena zip mulut ni... nak mampossss!!

nota kaki utk jiro tu : aku gerenti dia x berani ko... vietnamese nk tgkp gambo ngn bos pun dia takut nak tanya.. hampeh nye jiro, penakut tahap mawass!!

Dania's mummy said...

hehehehe... iyer, aku yg berani mati.. kah kah kah...

yg 2nd jahat tu pun klu nak declare x per.. apa ada hal... klu dia baca, biar dia terbeliak sikit biji mata, and lg 1, aku rasa dia x berani nak ckp dgn aku... hehehehe

aku memang kenal si JIRO ni walaupun baru rapat, dia klu buat gurantee demam seminggu

ibu_uwais_ameenah said...

huhu... kompom demam!!