Pages

Wednesday, April 27, 2011

:: SYNCHRONIZE BETWEEN BLOGSPOT AND WORDPRESS ::

Ok, testing untuk synchronize kan entry between blogspot Dan wordpress ....

Cubaan untuk memaksuk kan gambar juga...




Ni eryna, dia tengah suffer chickenpox Sekarang. Muka tak banyak sang at, tapi badan dengan kepala, penuh. Sian dia, malam tadi dia tak boleh tido, mungkin rasa gatal merenyam kat kepala, sebab asyik gosok-gosok kepala ajer. Tido kat katil pun asyik pusing sana pusing sini. BF pun suka-suka dia jer, macam-macam Gaya, dengan menonggeng, duduk, meniarap, asal suka dia la. Last- last aku tide luar.

Kena Pakai kan sarung tang an, bagi mengelak kan dia menggaru-Garu. Nasib baik jugak, dia tak jenis merengek-rengek. Kalau tak, Naya aku...

Note: auto correct ni mematikkan mood aku untuk berlogging la.... Penat sebab asyik nak delete ajer.

Ok, mAta da ngantok... Selamat malam semua



- Postsed using BlogPress from my iPad

1 comment:

Hermawan said...

Your blog is good, and I like, I hope you love my blog, do not forget to visit my blog at http://lingkupdunia.blogspot.com, well, this is my first visit, and maybe I'll come back again, provided you come to my blog, thanks previous