Pages

Wednesday, April 7, 2010

:: OFFICIAL LAUNCHING ::

dengan rasminya
terima la
blog baru saya
save! save! URL aku sekarang!
blog lama ni akan dikekal kan
nanti agak2 aku nak masuk apa2 contest
aku guna la blog lama ni
lagi pun, aku da terbiasa dengan link2 list aku kat blog lama
kena take time untuk membiasakan diri dengan blog baru.
kenapa dan mengapa aku buat bllog baru
nanti aku xplain.









5 comments:

norly saliana @ mamazahra said...

rajinnya k.daya nak menten 2 blog.
norlynye fp langsung dah tak terlayan dah disebabkan malas nak menten dua2 sekalik.hikhik

Pai the Mrs Razif said...

hai dayah! ingat kita lagi tak? dok maner skang.... pai pun baru berjinak2 dlm dunia blog nih. kalu senang sudi2 kan lah lawat blog kita http://www.paithemrsrazif.blogspot.com

batch kita taknak wat reunion ker???

aku said...

makasih ya mbak,atas ilmunya...
aku dah coba...
udah ada hasilnya kok...
sekali lagi makasih ya mbak..
sukses selalu buat mbak mumy.....
salam ichashendy
http://wwwichashendyq-aku.blogspot.com/

aku said...

iya mbak,makasih..
namun ini belum sebagus mbak mummy,
ada beberapa yang menurut saya susah untuk scrapnya(makasud saya,ada beberap foto yang sulit untuk masukin di digiscrap..)
sebelumnya maaf mbak,saya pakai yang adobe photoshope.
saya belum begitu paham cara penggunaan photoshopnya...
hehe..
saya tunggu ya bu bantuannya..
terima kasih.... :).

Anonymous said...

iya mbak,makasih..
namun ini belum sebagus mbak mummy,
ada beberapa yang menurut saya susah untuk scrapnya(makasud saya,ada beberap foto yang sulit untuk masukin di digiscrap..)
sebelumnya maaf mbak,saya pakai yang adobe photoshope.
saya belum begitu paham cara penggunaan photoshopnya...
hehe..
saya tunggu ya bu bantuannya..
terima kasih.... :).