Pages

Thursday, January 21, 2010

:: CERITA HARI INI ::


Hari ni aku masuk lambat, sebab anak aku de appointment jab utk umur 1 1/2. Da la sampai lambat, orang ramai. Bila sampai turn, dia kata tak boleh bg jab hari ni lak. sebab anak aku belum cukup 1 thn stgh. Ala, lg seminggu je pun. Klu da tau x boleh bg sebelum ngam2 setahun stgh, yg ko bg appointment date b'4 umur dia setahun stgh pesal???? kan da buang masa aku tu... x pasal2 kena dtg lg utk ambik jab. Laki aku ckp, next baby ambik jab kat panel ajer...ha, kan senang, awat la dr dulu x nak buat... bila kena heret sama, baru tau boring...

sampai opis pkl 11. Malas betul nak masuk opis bila da siang2 ni... Tapi sebab aku kena ganti bos meeting petang ni, terpaksa gak la aku dtg. Kalau tau aku E.L ajer.. Bos aku cuti 2 hari, sebab dia balik kampung. Asalnya nak melawat bapak mertua yg nazak, tapi bertukar cuti sebab bapak mertua dia meninggal. Aku pun mcm lemau je nak buat kerja bila bos x de. Nasib baik ada selingan td, bila abg posmen dtg hantar parcel. Member aku boleh ingat aku tergedik2 sebab nampak SAM BUNKFACE. muka mamat posmen tu sama mcm SAM BUNKFACE... hahahahahahahah











3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku cucuk nuha 1 1/2 tapi biasa kitorang kat panel jer, x pun demc kalo rajin jumpa paed dia.

Aku Bukan Celebrity Chef

as a.k.a axa87 said...

oit..dah confirm ke dapat baby baru ni...

Dania's mummy said...

as: tungguuuuuu..............