Pages

Sunday, December 13, 2009

:: DELAYED BY 7 DAYS ::


aiyak.... aku laki bini da panic sebab aku da delayed 7 days for my monthly schedule... sekali masa hari ke-6, aku post shout-out kat FB, hari ke-7 dia dtg pulak...

b'4 tu, aku discuss laki bini... well, personally, aku da ready mental dan fizikal, any time aje, but kenangkan kewangaan, memang kureng sikit la... so since masa tu da lewat kan, so we discuss husband and wife, incase, betul2 sangkut, so kita terima je la dgn hati terbuka. Insyallah rezeki ada dimana2...

well, bila aku laki bini da mula nak start terima kenyataan, sekali tak jadi pulak.... aku mcm, mmmm.... frust pun ada gak... hehehehehe aku tak kisah pun, aku klu boleh nak cepat2 cukup kan kuota, dan lepas tu aku da tak perlu nak risau rancang2 lagi da, dan aku boleh la diet giler2 masa tu.. skrg ni nak diet gile2 pun, x berbaloi, kang aku da kurus melidi, masa tu la nak ngandung lagi...

da tu ajer nak citer... USAHA TANGGA KEJAYAAN...







2 comments:

Sarah Syazwani said...

caiyok2...usaha lagi...

as a.k.a axa87 said...

jangan stress.. nanti tak menjadi. kena selalu tenang.. insyaAllah ada rezeki...heheheh good luck