Pages

Wednesday, November 4, 2009

:: MAKCIK SODIHHHHHH ::

Aku sebenarnya tengah sodih yang teramat2 sangat. Da lama tak nangis berjurai2an air mata. Malam tadi sepanjang2 malam aku nangis. Sampai pagi ni mata rasa pedih2 lagi. Malam tadi 1st day laki aku kerja selepas bercuti panjang. AKu tgk dia ok ajer, aku pun cool down balik. Nasib baik la laki aku hati batu, mcm orang tak de perasaan.

Moh2 cuci mata, bagi tak pedih, sambil menambahkan sakit mata sebab tak dapat beli. heheeheheh. Kalau tak dapat beli serentak, dapat wallet MARC JACOBS purple tu dulu pun jadi la... I'm a purple lover.. hahahahah




Ni lak kasut. Aku suka beno kasut2 gini. Tapi bila kenang AGM aku dulu yang suka kasut mcm ni gak, terus terbantut selera aku. Ni from NINE WEST. Aku rasa bagus beli kasut mahal dan pelik2 ni, sebab dia tahan lasak, lepas tu sebab dia tinggi, kita jarang2 guna, bila jarang2 guna, tahan la lama. Lepas tu da tentu2 ko tak jumpa org yang pakai sama kasut dengan ko kan.



tunggu raya tahun depan la... setahun sekali je la shopping meriah2 ni.

2 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

mokcikkk... dia dah x pakai kasut2 cenggini. skrg patern pakai kasut pastu terkeluar jari kelinking kaki kat tepi... hinerrrrrr!!

Dania's mummy said...

ooo.. bagus2.. leh la aku beli kasut2 cenggini...