Pages

Sunday, October 18, 2009

:: SI COMEL BERBAJU RAYA CONTEST ::

:: STICKY MODE SAMPAI 15/10/09 ::

Since contest dilanjutkan sehingga 18/10/09, aku letak entry ni sampai ahad ni yer. New entry, pls scroll down

aku x de kerja, ooppsss.. salah2, aku x tau nak update apa, so smlm tgk mama batrice da masuk contest ni, lps tu hari ni tgk kak zana pun da joint, since x tau nak update apa hari ni, so meh kita joint contest ni... 1st time masuk contest2 sebegini ni... ada rezeki, ada la, x ada pun x per... sajer suka suki masuk.

Meh kita tengok apa syarat2 contest ni yer.

Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)

Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:

  • Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
  • Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan

  1. Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda ---(checked)
  2. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini ---(checked)
  3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda ---(checked)
  4. Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) ---(checked)
  5. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya ---(checked)
  6. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) ---(checked)
  7. Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. ---(checked)
  8. Klik sini untuk Q & A ---(checked)

Since aku ada 2 orang budak comel, so aku masuk kan dua-dua dalam contest ni.

:: PERTAMA ::
DANIA BATRISYA BINTI MOHD NIZAM
3 Tahun 2 Bulan


 :: KEDUA ::
DHIA ALISYA BINTI MOHD NIZAM
1 Tahun 2 Bulan



Meh kita tengok hadiah yang boleh dimenangi:

Bagi Kategori A: (confirm tak dapat, sebab anak aku perempuan, Kategori B)

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online



Bagi Kategori B: (insyallah)

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

juga terdapat hadiah misteri yer...
 
So, puh kanan, puh kiri, mintak2 ada lah rezeki... Kawan2 tolong vote yer... tocei....

2 comments:

azzamoro said...

good luck for this contest..:)

Dania's mummy said...

AYOYO.... time saya sibuk tukar langsir, masa ni pulak la juri2 dtg melawat