Pages

Friday, October 30, 2009

:: MARI MEREPEK ::


Aku belum merepek lagi kan hari ni? Hahahaha, apa aku nak repek kan yer? Poll aku tak mendapat sambutan la. Tak pe, sok aku tarik la poll tu.



image google

Semalam aku hangin emo kejap. Tetiba kawan aku mendapat panggilan tel tanya macam mana nak keluar kan LO nak buat makan2 kat port klang. Walaupun semasa panggilan dibuat, tidak dinyatakan apa nama restaurant tu, da tentu2 la aku tau, da tentu2 nya kat muara tu. Kesana atas nama mesyuarat post moterm. Apa ke jadahnya nak buat post mortem sampai ke sana! Korang ni nak buat post morterm ke nak mentekedarah. Nak buat post moterm apa nya, klu kiri tangan ko pegang ketam batu tu! Kot ye pun, ajak la situkang pembuat LO ni, tak de la aku emo tak tentu pasal.



image google
da tentu2 bukan perut aku ni

Habis satu bab. Ni bab lain pulak. Semalam aku rasa perut aku semakin buncit! oh Tidak!, tapi betul, ini bukan mimpi, tapi kenyataan. Nak jadi cerita, laki aku boleh tegur pulak malam tadi, sambil buat muka takut kalau aku termengandung dek perbuatan dia! Cit! Aku rasa ni sebab kawan baik nak datang ni, sebab tu buncit. Aku selalu gitu, tp kali ni makin besar pulak. Tu la, suka sangat makan sambil bersulam air. Aku tau tak baik, tapi tak tahan. Air tu bagai memanggil2 menyuruh minum. Hehehehehe. Tapi aku tengok kak zana da nak beranak da, teringin betul aku nak pregnant lagi. Cepat2 saper nak ambik batton kak zana lepas ni? Dia da nak pass batton tu

esok, sabtu aku nak ke SUNGKAI, perak. Sepupu aku kawin. yeah! suka! suka! sebab dapat jalan. Bagus gak nak jalan jauh, kalau tak laki aku buat dunno je tak mo service keta. Heheheheheeh









2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak ikot :P

Dania's mummy said...

ko nak ikut g mana? muara ke g sungkai?