Pages

Tuesday, October 13, 2009

:: ADOBE FLASH PLAYER ::

note: ni lagi satu aku nak tanya. knp bila aku buat entry, da siap ada paragraph2, sekali aku publish, hilang semua paragraph2 tu. knp yek? kena letak dot dot baru leh jadi paragraph. e.l.i.s.s.m.i.e, meh bg ko nya ym, boleh aku tanya terus kat ko.
.
.
.

knp ADOBE FLASH PLAYER aku x berfungsi ha? aku da download da, tp x leh berfungsi. Bila aku nak berscrapblog, dia kata aku kena ada latest version of ADOBE FLASH PLAYER. tp aku da download da... Nak buat mcm mana yek?

Sifu blog kata, nak berjaya dlm dunia blogging, jgn centralizedkan tulisan, tulisan kena justify atau align left. lagi satu dia kata, jgn buat tulisan color2, besar kecik besar kecik. So from now on, aku try la buat tulisan biasa2 ajer. tp x meriah la kan? x per, kita test dulu mcm mana.

ni ha, ADOBE FLASH PLAYER aku ni mcm mana?






















2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

psl editor tu kat bawah post options tu kan ada pilihan edit html setting, pilih yang 1st, convert newlines to br

psl flash tu x tau laa..patutnya dah bleh la kalo ko kater ko dah install yang latest version..web yang ko masuk tu kot yang uitm block

Dania's mummy said...

jenuh aku nak paham kan... tp at last jumpa jugak benda nya... btw, thanks yer