Pages

Wednesday, September 9, 2009

:: APA YANG KANTOI TU ::

soalan dari e.l.i.s.s.m.i.e
dari entry INI
.
.
.
aku citer sikit je la yer..
malas nak citer panjang
hari tu aku g mydin
lps tu da beli2 brg
aku g bayar la
masa nak bayar tu da nampak pelik
sebab kaunter lain semua penuh
tp kaunter yg 1 ni x penuh
tp siap ada org jaga lagi
so dia panggil aku suruh bayar kat kaunter yg kosong tu
so aku pun g la kaunter kosong
bila minah kaunter tu tgh scan brg2 yg aku beli
tetiba ada mamat dtg beratur belakang aku
lps tu minah kaunter tu selamba badak scan brg mamat belakang aku tu
then dia ckp total semua RM sekian2 (aku lupa exact figure dia berapa)
lps tu aku ckp la
ni bukan brg aku
aku x nak bayar
gaduh la kejap kan kat situ
lps tu gaduh punya gaduh
aku mcm da suspect something wrong
.
.
.
yang pertama
minah kaunter tu cantik
rambut perang
siap pakai jam GUESS lagi
(aku tgk dia atas bawah hokey)
mana de minah mydin
rambut perang2
.
.
.
yang kedua
mamat belakang aku ni
mcm pernah ku tgk kat tv
tp dimana yer
lps tu dia pakai wire kat telinga tau
ala earphone tu
.
.
.
gaduh punya gaduh
dtg la si aznil
ckp aku kantoi
since aku da suspect something
x de la terkujat sgt masa aznil dtg tu
.
.
.
tu sajer
btw, penerbit MMA
kwn aku kat manjung
hahahahah
baru nak ngaku kawan...
apa da...






















1 comment:

ibu_uwais_ameenah said...

aku pun da tgk.. dlm 2 minggu lps, lupa lak nak bgtau ko... before ko tu, si zana factory pun kena kantoi gaks..