Pages

Tuesday, July 28, 2009

:: ALISYA IS 1 TODAY!!! ::

:: NI STICKY MODE UTK HARI NI, NEW UPDATE PLS SCROLL DOWN ::
ni muka fresh budak kecik ni
dipagi hari lahir dia...
huhuhu
kejap je da setahun anak aku
aku rasa, baru je beranak kan dia...
.
.
.
hari ni aku cuti
nak buat cuppies utk dia
aku nak buat small celebration utk dia mlm ni
tp kannnn...
aku dlm delima la...
adalah 2-3 org tanya aku
x buat party ker??
ala, sian pulak
da 2 tahun buat beday party kakak dia
tahun ni x de pulak...
budget x de la tahun ni...
kang aku goreng meehoon ajer
mak aku komplen,
dia klu blh nak buat mcm kenduri
.
.
.
x per la
yang penting aku buat small celebration dulu mlm ni
jadia, utk kenang2an kan
daripada tak de lansung
.
.
.
DHIA ALISYA
mummy doakan kamu membesar bagai johan
jgn nakal2 mcm mummy
jadi anak yang baik dan solehah ye....
mummy luvvvvvvv u so muchhhh
muahhhh...
.
.
.
note: aku tgk buat cuppies ni utk dia...




























5 comments:

Harry said...

Happy Birthday Dhia Alisya

Rin said...

ye ye dhia.. jgn nakal2 tau macam mummy.. dulu time sekolah mummy sgt kiut.. sampai aunty pun suka tgk mummy... nanti dhia jadi anak yang kiut cam mummy ek.. :D

heheheh hepi besday dhia :D

Sarah Syazwani said...

sambil buat kek sempat lg ber blog..siapla kek tu dlu..kang x pasal hangusss...hahahaha

Dania's mummy said...

En. Hairi: on b'1/2 alisya, TQ very much

Kak Rin: skrg pun kiut jugak la.. versi tua la.. hahahahah

sarah: x per, kita da bubuh timing da... nanti bunyi la dia tu

Dania's mummy said...

En. Hairi: on b'1/2 alisya, TQ very much

Kak Rin: skrg pun kiut jugak la.. versi tua la.. hahahahah

sarah: x per, kita da bubuh timing da... nanti bunyi la dia tu