Pages

Friday, June 12, 2009

:: KASUT ::

desperate to get new one 4 my self...
hiner.. hiner...
x de la desperate...
mengarut je desperate...
kasut byk, tp sajer gatal nak beli kasut baru
last time beli kasut masa raya hari tu
da jadi kasut belasahan
g keje, g jln
so cuci2 mata
fall in luv with this shoes
aku jumpa kat website ni
kasut cap CLARK
ada x kat butik yer?
aku da lama x jln2
tlg tgk2 kan
nanti roger2 kat aku yer
bg tau jiro
aku nak beli kasut ni
dia boleh ckp
"dayah, mcm yychai ajer, yychai kan suka kasut tinggi2 gini"
ceh, potong la jiro ni...
mencik tau...
.
.
.
note: yychai tu agm opis lama aku, aku anti betul dgn dia...




























3 comments:

Mrs Taj said...

canteq sis!!!!!!!!!!!!!

nk gi tgk2 kat Clark jugak boleh x? klu me berkenan blh tak me amik jugak? nnt klu kite jumpa blh pakai sesama..uhuk uhuk....

Anonymous said...

cantik wedges clark ni..
kalau ada size tuk kakiku pasti lama dah beli.. hihih yo yo je

~yati, mummy zara

Dania's mummy said...

yati... akak hutang kamu resepi ayam rosemery kan??? hehehehe, malu la dgn kamu... nanti akak cari kan yer... awat x de saiz utk kamu lak? kaki kamu kecik sgt ker? cuba la tgk, ntah2 ada...

Mrs Taj: beli la, beli lah.. g tgk2 kan yer.. nanti roger2 kat akak, kat mana ada, berapa harga dia... akak x selalu jln2, so nanti da tau kat mana ada, senang akak terjah 1 tempat ajer... kamu kan rajin jln... jeles tgk kamu tiap2 minggu berjalan...