Pages

Sunday, May 3, 2009



































































3 comments:

mamazana said...

lama x menyinggah kat sini.. jd pun wat Linkwithin tu... hihihi

What's luv gotta do ? said...

salam dayah.. yes, i am husna, dulu masa Bacc, orang panggil Idie, kita sekelas masa kelas HRM Raja Roslan dulu before majority left sebab kena conduct seminar tu hehehe...

Boleh kalau nak kirim, tapi, nanti kalau husna dah beli, kena pos kat dayah la. Dayah nak kirim beli yang mana dayah email kat husna okay
ardwerkz@yahoo.com
dayah bgtau, nanti husna leh tunggu sale and beli. memang giler masuk lincraft tu,goshh the ribbons, the buttons sangat cantik smuanya.... everyweek ada catalog, leh amik kat depan kedai dia sebenarnya tapi dayah leh tgk kat website tu ok..

keep in touch ya ;)

Dania's mummy said...

kak zana, lama x singgah, sbb sy x de citer baru la..

Idie: kita pernah sekelas ker??? hahahahahah... teruknya daya ingatan saya skrg... nama lecturer pun da x ingat... masa degree dulu, sy betul2 playful, so memang x ingat apa la skrg... tp sy tau, selalula nampak idie.

pasal lincraft tu, nanti2 la... klu de yg betul2 tertarik i'll let u know... bila balik m'sia?