Pages

Wednesday, March 25, 2009

:: KERUSI PANAS ::

lama aku x cerita pasal kerusi panas kan?
mmmmm
welll...
empunya kerusi panas skrg
baru je melansungkan perkahwinan last week
dan dgr2nya
kerusi tu kembali panas
.
.
.
.
jeng...
.
.
.
.
.
.
jeng...
.
.
.
.
.
.
.
jeng...
.
.
.
TH...TH
org mcm mana lagi la yg ko nak cari ni
semua x berkenan di hati
ko jawap la sok kat 'sana'

5 comments:

mamazana said...

kerusi panas? sapa yg br kawin?

dayah, mcm mana nak buat post yg statik, mcm ko buat lirik lg pink tu? maksudnya posting yg lain x kacau post tu?? alamak terbelit2 plak? ko fhm tak?

lg satu, mcm mana nak tambah nama blog kite kat profile ek??? hamaba br belajo. huhuhuhu....

mamazana said...

kerusi panas? sapa yg br kawin?

dayah, mcm mana nak buat post yg statik, mcm ko buat lirik lg pink tu? maksudnya posting yg lain x kacau post tu?? alamak terbelit2 plak? ko fhm tak?

lg satu, mcm mana nak tambah nama blog kite kat profile ek??? hamaba br belajo. huhuhuhu....

Dania's mummy said...

kak zana

yang ganti ym tu la yg baru kawin....

nak buat statik posting tu, mula2 kak zana type mcm biasa, dan post mcm biasa.. lps tu kak zana g edit entry, kat bawah tu ada posting option, so kak zana letak la tarikh akhir kak zana nak entry tu berada di atas...

cthnya, kak zana buat entry tu hari ni, 26hb.. post mcm biasa.. then kak zana g edit, posting option, tukar pada tarikh 31hb..
so entry tu akan berada di atas smp la 31hb.. clear x?

mamazana said...

x fhm la dayah. kalau akak tukar, then publish,die akan jd shedule la kan.... xpe, akak cuba ek.... thanks byk2

Dania's mummy said...

kak zana,

dia x akan jadi schedule, since akak da post b'4 tu.. dia akan jd schedule bila akak set date awal2 bila nak publish.. tp bila akak da publish dulu, then baru tukar tarikh, dia x akan jd schedule.... cuba la.. mesti jadi punya...