Pages

Monday, March 16, 2009

:: CHINESE SCHOOL ::

aku mencari info berkenaan
:: CHINESE SCHOOL ::
saper ada xperience ker, kenal org yang hantar anak g
chinese school
share2 sikit...
tgh berkira2 nak hantar DANIA ke chinese shcool
tp nak la tau gak pro and cons nya kan...
"sharing is caring"

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku rasa bagus jugak antar anak sekolah cina..kalo aku bleh sekolah balik, aku pun nak sekolah cina..tapi anak ko kecik lagik kan?

Dania's mummy said...

e.l.i.s.s.m.i.e

aku pun rasa anak aku kecik lagi.. baru 2 tahun lebih.. tp td aku kira2, bulan 8 ni anak aku masuk 3 tahun, dan tahun depan 4 tahun... oooooooooo tidakkkkkkkk aku da tua... dan klu betul la aku nak masuk kan dia kat sekolah cina, aku da kena start cari sekolah tadika/taska/kindie yang ada ajar bhs manderin.. klu x, mcm mana dia nak masuk sekolah cina nanti... betul x?