Pages

Thursday, March 19, 2009

:: AUSSINO WAREHOUSE SALE ::

Butik buat sale, warehouse pun buat sale
bengong betul
benci2...
x suka, x suka...
.
.
.
poster kat bawah ni
sale kat butik
plan nak dapatkan
3pcs embroidery towel tu
murah la... biasa RM49.90
dgn nak beli bakul pink tu...
cantik kan?
tp perlu ker??
heheheheheheeheh
tp towel tu aku rasa memang sgt berbaloi
.
.
.
lps tu de sale kat
warehouse pulak..
lagi la bonggok...
benggang aku...
detail as below
.
.
.
20 to 22 & 27 to 29 March 2009
Aussino Warehouse Sale Clearance
Up to 70% Off

Products Offered
Bedsheets
Quilts
Pillows
Bolsters
Mattress
and more

Brands Offered
Aussino
Aussino Kids
Sino
Royal Symphony
Inspire
Aussino Whites
Now
Dreamland

Time : 930am to 630pm


Location
Aussino Factory Outlet
No 2 Jalan Sejahtera 25/124
Section 25
Axis Premier Industrial Park
Shah Alam
.
.
.
klu kat kilang
aku nak beli quilt utk dania la
dan more2 quilt cover utk kami
hahahahahahahah
giler tamak
dan juga plain bedsheet
sbb klu kat butik, x dpt 50% plain bedsheet tu
plain bedsheet tu, lg mahal daripada bedsheet biasa
knp yek????

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dayah,tunggu 25 mac ni laa..hahahaha..

Dania's mummy said...

minggu ni rembat pakai duit aku, minggu depan rembat pakai duit laki... ok x? idea bagus x? hahahahahah

mamazana said...

jeles.. jeles..jeles giler la!!!

Dania's mummy said...

eleh kak zana... apa nak di jeles kan... kak zana dok sana lg best