Pages

Sunday, February 1, 2009

:: I'M 29 YO TODAY!!! ::

alhamdulliah, hari ni umur aku bertambah lagi setahun.. menjadi 29...
.
.
.
alhamdulillah dgn aper yang aku ader skrg...
.
.
.
alhamdulillah, aku dikurnia kan kesihatan yg baik, anak2 yang comel, suami yg (insyallah) baik, keluarga yg sempurna, kewangan yang (agak) baik...
.
.
.
alhamdulillah.. alhamdulillah... alhamdulillah...
.
.
.
semoga aku akn dikurniakan kesihatan yang baik, anak2 yang solehah, suami yg (harap2) penyanyang, kerjaya bertambah baik, rezeki bertambah
.
.
.
amin.. amin... ya rabalalamin...
.
.
.
note: sebut amin kan, x-bf aku nama amin, beday dia smlm... nice huh???? beza sehari je dgn aku... heheheheeheh



4 comments:

Anonymous said...

Kak Dayah...Hepi Belated birthday!!!
semoga panjang umur n dimurahkan rezeki ye aminn :)-fika-

Harry said...

hepy besday

moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur...dan semua yg baik2

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Selamat hari lahir...semoga pjg umur+murah rezeki..celeb8 kat mana?

Dania's mummy said...

terima kasih atas ucapan selamat hari lahirnya (did i sound like jawanise?) aku celebrate kat bandung la masa tu... tp x de yg tau pun.. en suami call ajer... anak2 pun call ajer... x-bf pun sms... since dia nya beday a day b'4 kan...