Pages

Monday, January 26, 2009

:: TOP SECRET ::

cubaan pertama membuat password entry... sila minta password dari sy untuk membaca yer...



10 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

babe, apsal, ada notification kt bwh tu? ada org komplen ko blogging hoping all the time ke?? (i mean during working hours???)

Dania's mummy said...

notification aper? show encrypted text tu ker? ko kena clik tu, then masuk kan password... password nanti aku bg...

ibu_uwais_ameenah said...

wei.... kt bwh blog ko lah......yg bwh page sekali tu....

Dania's mummy said...

oooo... itu ker? tu kan hari tu aku publish cerita tgk appraisal tu.. so incase klu org nak kena kan aku, aku da siap2 tulis disclaimer la... peringatan...

I Hate Sandcastles said...

woi...rombongan kiah ni rupanya....slamat ber'holiday'!!!!

I Hate Sandcastles said...

lg 1 aku lupa...daus kuku panjang ikut ke rombongan kiah???

Dania's mummy said...

I HATE SANDCASTLES...

type ko nya blog url ni, aku terpikir, saper suruh ko buat pakai pasir.. klu buat pakai batu, mesti ko x benci da

ok... back to jawapan...

tq 4 the wish.... gue mau berliburan sei....

Dania's mummy said...

jawapan en daus pergi ke tak tu, boleh tak aku buat 1 entry??? cerita dia panjang la wei...

mamazana said...

mesti cik daus yg mengadu ni.. hahaha!!!

uda said...

Naaaaaaaaaaak!!! cepat ler bagi dik!