Pages

Thursday, January 8, 2009

:: SI BOTAK ::

dua org artis yg bila muncul kat tv, DANIA akan jerit2
.
.
.
"mummy2... daddy...."
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
helllllloooooo.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
mentang2 bapak ko botak, semuaorg botak yg kuar kat tv ko ingat bapak ko....
.
.
.
.
confius2...

5 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

wakakawakakawakakawakaka.....

mamazana said...

my husband pun botak gak. Batrisyia kata Eric Leong tu papa die? ..huhuhu..

Dania's mummy said...

akak.... sama la tu...

uda said...

ha! betul laa....sebelum ni tiap kali aku nampak si saper tu hotfm punya tukang chit chot tu(pertama kali nampak kat TV tiap pagi masa sesorang balik sana june lepas)terpikir..cam saper ye muka mamat ni..nasib baik ada Dania yang pandai kata..muka cam daddy dia..betul pe! si mawi tu taklah sangat..tapi si hotfm punya chit chotter tu..tang mata dia tu la..then muka2 jawa dia tu..sama cam laki ko dik..wakakakaa....uda jatuh hati kat mamat tu(hotfm tu)sebab tu balik sini pun suka dengar radio channel tu jer....keh keh keh....

Dania's mummy said...

sama ker? DANIA asal botak ajer dia ingat bapak dia. uda, bila uda celik2 mata ajer, sini da thari.. mana nak dpt chance dgr mamat tu chit chot chit chot... mamat tu chit chot chit chot time m'sia 6.00-10.00 a.m.... uda masih nyanyak tido lg...

btw, nama mamat tu FAISAL ISMAIL la uda...