Pages

Tuesday, December 2, 2008

:: TAG ::

tag from En. Hairi.

Three Things That Scare Me:
1. ular... takut
2. hantu kot..
3. apa2 yg x baik jd kat family aku

Three People Who Make Me Laugh:
1. DANIA (sbb dia tgh pandai ckp)
2. my Office mate (every single day, x pernah miss gelak)
3. my husband (everytime aku merajuk)

Three Things I love:
1. my parent
2. my daughters
3. my husband (hahahaha, jd last, sbb da ada anak kan... heheeheheh)

Three Things I Hate:
1. Penny (my office mate aku dulu.... benci tahap gaban aku kat dia)
2. Y.Y. Chai (my 2nd boss aku dulu)
3. org yg suka buruk kan org lain

Three Things I Don't Understand:
1. knp EN. DAUS suka bela kuku panjang... wei.. mana de jantan bela kuku... ko ni jantan ke bapok?
2. why we need to work for money la... x keje x leh dpt duit ker?
3. knp govt bg bonus sebulan ajer gaji??? (tu pun nasib baik dia bg kan)

Three Things I'm Doing Right Now:
1. tgh buat tag ni la....
2. surfing internet - cari stroller
3. buai ALISYA... hahahahahaha

Three Things I Want To Do Before I Die:
1. mintak2 dpt la aku ngucap
2. mintak maaf byk2 kat mak bapak, laki aku
3. anak2 aku dpt pendidikan yg sempurna

Three things I can do:
1. pandai habis kan duit aku...
2. pandai habis kan duit laki aku (hheheheeh)
3. SHOPPING!!!

Three Ways To Describe My Personality:
1. kelam kabut
2. lawak
3. laser

Three Things I Can't Do:
1. terjun bangunan mcm prmp kat terengganu tu
2. berenang
3. fishing

Three Person I want to Tag:-
1. mala
2. kak zana
3. anonymous yg komen kat entry sardin aku tu

10 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

wei hey... nanti aku tag tau.. kasi aku bekfes dulu!!

p/s: direct seyyy sape yg ko x suka.. huhu.... let me think first ek... tunggu!!!!!!

Dania's mummy said...

eleh.. bukan diorg tau baca pun... lantak arrr... biar diaorg tau, aku x suka diaorg... hahahahahaha

Anonymous said...

Dear Dania Mummy,

Sorry, I la anonymous yang komen entry you tu. Tak yah lah tag, I bukannya a blog nak reply to you. BTW, I memang suka follow your blog ni. Keep up the creative writing. Your kids are very fortunate to have a mother that think and do what's best for her childre.

Lagi satu, I suka pinggan batu you, kalau gaduh tak yah lah baling2 ya, sayang..A fen of mine paid a good sum for a set of pinggan batu tau...

mamazana said...

Waa chaa.... bertuah ko dayah!! satu keje lak. nak menjawab tag.. ada dateline tak ni??? En. Daus ko tu br call akak nak mtk lulus PB.. eeeiiii.. terbayang2 kukunye yg panjang itu!!

Dania's mummy said...

Anonymous...

my makcik pun said the same thing.. dia kata jgn baling pinggan batu tu, sebab skrg pinggan tu da consider as brg antik.. dun worry la... i acah ajer.. x kan la i nak baling pinggan kawin mak i... heheeheheh.. some more, i x la kejap sgt kat husband i... sajer poyo je lebih...

Dania's mummy said...

*kejam

Dania's mummy said...

kak zana, x de dateline... tp jgn la lama sgt...

lg 1, hari ni sy belum npk lagi kuku si DAUS tu.. tp smlm sy da mintak En. M utk sound kan dia suruh dia potong kuku... sy x tahan la tgk.. geli la... sepuluh2 jari tau...

ibu_uwais_ameenah said...

hahahahaha.. aku nk gelakkan ko psl kuku en daus tuh....

hinernyeeee

ibu_uwais_ameenah said...
This comment has been removed by the author.
mamazana said...

alamak, gelinye.... geli tahap gile kentang la!!