Pages

Monday, December 29, 2008

:: TAG LAGI... ::

tag kali ni dtg dr SARA... ish, x sangka aku kena tag... tgh syok2 aku baca entry dia, scroll punya scroll, nampak lak nama aku... NO. 1 pulak tu.. aisei...
.
.
.
mala, aku hutang 1 tag dgn ko... nanti2 la yer, tag ko tu susah la, nak kena cari2 gambar.. malas nak google...
.
.
.
so, ni jawapan aku utk tag dr SARA...
.
.
.
Nama ‘Timang-timangan’ anda oleh yang tersayang?
en. suami: dulu SAYANG, sekarang MUMMY
anak2: MUMMY
mak, bapak, abang, kakak ipar : ADIK
family in law: DAYAH
anak2 buah: UCU
saudara mara: IDA
kawan2: DAYAH
Officemate: DAYAH/ HIDAYAH
.
.
.
Anda seorang yang...
1) Independent....sebab mak bapak aku da tua, aku sorang prmp, so semua benda aku nak kena settle sendiri, kemana2 pun sendiri... tp bila da berlaki ni, x de la nak independent sgt, kang laki aku take for granted lak
2) Happy go laki... oppps... lucky...
3) sempoi, selamba
.
.
.
Describe apa membuatkan dia terlalu istimewa dimata anda...
secara jujur, dia x de la istimewa sgt... klu nak dicerita, terlalu panjang, walaubagaimanapun, aku terima baik buruk dia, kelebihan dan kelemahan nya... itu lebih baik dari kita menyesali pilihan kita....
apa pun aku bersyukur menjadi isterinya.
.
.
.
Makanan & Minuman favourite anda
makanan: x de yg favourite... aku pantang nampak ajer..
minuman: klu boleh nak yg sejuk sajer...
.
.
.
Favourite Color
PURPLE!!! for me
PINK for my doters
.
.
.
Favourite song
x ada!!!
.
.
.
Siapa yg selalu membuatkan anda tergelak
anak2 aku, & en suami
.
.
.
Sikap yg membuatkan anda stress
SLOW, BEBAL, LEMBAP, SAMDUL, NURD, LAMBAT PICK-UP (heheeheh saper ni yer???)
.
.
.
3 benda yg mesti ada dlm bag anda
1) Wallet - ada duit, ada i/c, ada lesen
2) Handphone - senang klu ada apa2
3) CAMERA!!! - mana la tau aku jumpa something yg pelik ke, xcident ke..
.
.
.
Kali terakhir anda beriya-iya menangis. Kenapa?
x ingat la, tp aku memang emo sikit, tgk hindustan pun leh nangis beriyer2, baca novel pun leh nangis beriyer...
.
.
.
Perkara yg paling lucu atau memalukan dlm hidup anda
apa yer? can't recall it right now la, kang aku ingat, aku update..
.
.
.
Tag 6 rakan anda

4 comments:

mamazana said...

tag lg??

astik said...

lambat pick up tu shortform dia LAMPI dtujukan khas pd mereka2 yg se spesis dengannya...

Harry said...

dayah, tag lama2 pun, belum buat lagi... sabar yer..tak de idea le

ibu_uwais_ameenah said...

ala.. baru perasan aku di'tag'!