Pages

Tuesday, December 16, 2008

:: SWIMMING CLASS ::

aku plan nak masuk kan D.A.N.IA g swimming class la, ok x? poyo x?
.
.
.
actually aku x terpikir pun nak masuk kan dia kat swimming class, tp bila baca blog x-boss aku dia kata nak masuk kan anak dia g swimming class, aha.. why not hantar anak aku sekali kan? x de la dia bebal mcm mak dia, x pandai swimming
.
.
.
so skrg aku tgh mencari di mana ada swimming class yg harga dia berpatutan..
.
.
.
kat kolam renang shah alam ni ada kelas x? berapa yer?
.
.
.
UiTM ada buat utk anak staff x?

4 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

babe, kwn aku ada bukak swimming class. aku pun plan nk antar uwais ngn ameenah, tp x berkesempatan lagik. skrg dia baru je deliver baby. nnt klu aku g ziarah dia, aku tanya. dia ajar kt umah je x silap aku, psl skrg dia sewa rumah yg ada swimming pool. nak? kita g kelas sesama. ko nak belajor pun buleh... dulu dia ajar kt pool uitm, ms dia belajar dulu tau!

astik said...

Wei, hang kan handle pusat sukan, apa susah call jer la person incharge swimming pool, silap hb ko dapat FOC jer....

Dania's mummy said...

ye ker kak??? boleh ker??? nanti sy try yer.. nanti sy bg tau

Dania's mummy said...

akak...

sy da tanya da kat pusat sukan... dia ambik paling kecik pun 6 tahun atau 7 tahun... kecik sgt dia x ambik sebab x leh dgr arahan... hahahahahah

anak sy nak masuk 3 tahun kak....