Pages

Friday, December 5, 2008

:: GREY MCLAREN ::

introducing, our grey mclaren.....

bengang... bengang..... aku sudah jatuh cinta dgn itu red mclaren la... tp en. suami suruh ambik grey color... knp la sy ikut ckp en suami... skrg sy sudah teringat2 itu red mclaren... bodo nya aku.... eee... lain kali ikt la rasa hati....

tak pe la... persiapan utk anak lelaki... insyallah klu de rezeki... mmm... ayat nak sedap kan hati..:-(


en suami sedang berusaha utk membuka... tu la masa org tu tunjuk x nak tgk... aku memang x nak ambik tahu, sebab nanti pun bukan aku yg bukak kan...



kotak dia...


ALISYA test dok dlm ni.... menggelonsor sikit, kena letak bantal bg jgn menggelonsor


DANIA pun nak test gak... dia dok sedang2 elok ajer...

mr. grey mclaren

pict from hp cokia



sebab musabah aku cari stroller baru :
1. stroller lama gedabak sgt
2. stroller lama kena bukak2 roda
3. stroller lama perlu ruang yg besar utk di simpan...
4. stroller baru ringgan dan mudah dibawa/dipikul
5. stroller baru senang bukak tutp
kenyataan di atas adalah alasan semata2... sy memang gatal nak beli stroller baru.... tp sy FRUST yang teramat sgt, kerana x ambik warna merah... huhuhuhuhu... boleh tukar tak???? tp nanti en suami kata apa pulak....

7 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

awat la x amik kaler merah... lagi menyerlah babe!!

Dania's mummy said...

eee... ko ni.. aku da la nyesal2 x ambik merah.. lg ko ckp mcm tu... adei.. x per2, standby utk anak lelaki (ayat sedapkan hati)

ibu_uwais_ameenah said...

laki ko saje jek ke nk suh amik kaler grey. ckp kt dia xde taste!! :-)

ibu_uwais_ameenah said...

laki ko saje jek ke nk suh amik kaler grey. ckp kt dia xde taste!! :-)

Dania's mummy said...

hahahahaha... x de taste 1 hal.. lg 1, x tau menghargai color... punya la byk color kat dunia ni, grey gak yg dia pilih.. aku pun ngok, awat la ikut ckp dia... bengong...

Anonymous said...

huuuhhh...brape rege dia ni??
Lawa ni...

Dania's mummy said...

Anonymous...

yg merah lg lawa tau..nanti tunggu entry pkl 4 lebih nanti (sy da auto publish kan).. sy de upload real pict mclaren color merah...

nanti klu u nak beli, u beli warna merah yer.. blh la mengubati kekecewaan sy.. sy x dpt beli, u dpt beli, jd la...